Ons team

Van links naar rechts:
 

Fokje, Anne, Simone, Egbert,
Lia, André met Rico, Ron (in opleiding) en Marjolijn
(Afwezig op de foto Rebanna)

Hoewel de meesten van ons op alle cursussen kunnen worden ingezet, hebben wij wel zo onze eigen ‘specialiteiten’.

 

Zo zul je Egbert met name tegenkomen als instructeur bij de Sociale Huishond en Behendigheid, Lia en Rebanna als instructeurs Behendigheid en Anne, Fokje,   Simone, Marjolijn en Andre bij de opvoedcursussen (Puppen, Gevorderden, Basisopvoeding en Sociale Huishond) en Rebanna verzorgt tevens de GG-variatielessen. Sinds september 2023 loopt Ron bij ons stage, om straks ook ons team te komen versterken.


Wij beschikken over een ruim en volledig omheind trainingsveld in sportpark Ramele te Raalte, een kantine / leslokaal, keuken, toilet en alle onderwijsbenodigdheden.  


Als je eens wilt komen kijken bij onze lessen, dan ben je van harte welkom!

Op onze hondenschool wordt uitsluitend positief getraind; gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag wordt genegeerd en zo mogelijk omgebogen naar gewenst gedrag. Deze wijze van opvoeding en training zorgt voor een hechte band tussen jou en je hond.
 
Onze instructeurs bieden je recente opvoedings- en trainingsmethoden aan. Individualiteit en flexibiliteit staan daarbij voorop. Zo kun je erop vertrouwen dat je van ons maatwerk krijgt. Anders dan bij de meeste hondenscholen, kun je bij ons niet alleen adviezen krijgen tijdens alle lessen, maar staan wij als instructeurs ook náást de lessen klaar voor je vragen.
 
Als je na de opvoedingscursussen graag door wilt blijven trainen met je hond, dan kan dat ook bij ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cursussen Sociale Huishond en de GG-variatie.